http://www.puresilence.nl/media/peter-sterios-profiel.jpg

workshop peter sterios

dinsdag 28 mei 9.30 – 12.30 | kosten: €32.50
Waan jezelf even in California en kom de unieke en zeer persoonlijke stijl van Peter Sterios ervaren. Ontmoet deze top-docent uit de VS in de warme en open sfeer van Pure Silence.

De les bestaat uit een dynamische, krachtige serie en een meditatie-practice. In de begeleiding van Peter voel je dat alles wat hij vertelt, ervaren en doorleefd is in zijn eigen jarenlange practice. Een les om je eigen yoga-practice naar een hoger plan te tillen en een stap verder te zetten in het ontdekken van de mogelijkheden van je lichaam en je mind.

Op dinsdag 28 mei komt hij voor 1 zeer speciale les naar Eindhoven. Daarmee maakt Pure Silence deel uit van zijn Europese Tour (Reykjavik, Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Zichem, Utrecht. Amsterdam, Berlijn).

Peter Sterios is yogateacher, schrijver (oa column YogaJournal) en architect. Hij woont in San Luis Obispo, California, waar hij vanuit zijn studio mBody wekelijkse lessen geeft en docenten opleidt. Hij geeft veel internationale workshops en is op dit moment bezig aan zijn tweede Europese Tour. Zijn DVD Gravity&Grace behoorde tot de TOP15 van YogaVideo’s in de VS. De afgelopen 2 jaar werd hij door de Obama’s gevraagd om in de tuinen van het Witte Huis les te komen geven. Hij is ook de bedenker van The Black Mat en oprichter van Manduka (Yogamats).

http://www.petersterios.com
http://www.dharmahart.blogspot.nl