veelgestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven voor een gratis proefles?

Schrijf je in via het contact formulier op de website, geef aan welke les je graag wilt volgen en verstuur je aanvraag. Je ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord.

Hoe kan ik me voorbereiden voor een gratis proefles?
  • Zorg dat je makkelijke kleding draagt;
  • Yoga doe je op blote voeten;
  • Bij voorkeur doe je yoga op een lege maag en eet je uiterlijk 2 uur van te voren. Lukt dit niet neem dan een kleine maaltijd;
  • Zorg ervoor dat je voor en na de les voldoende water drinkt;
  • Luister naar je lichaam en neem een moment van rust als je voelt dat je dat nodig hebt;
  • Kom op tijd. Het is storend als je te laat binnenkomt;
  • Licht de docente voor de les in wanneer je klachten of blessures hebt;
  • Overleg met behandelend arts of fysiotherapeut over het volgen van yoga lessen, bijvoorbeeld na een operatie, ernstige ziekte of chronische klachten;

* Informeer de docent direct wanneer je zwanger bent of zwanger wilt worden.

Ik weet niet of yoga iets voor mij is

Als je nog niet eerder yoga hebt gedaan dan weet je ook niet of yoga iets voor je is. Dat is een kwestie van uitproberen dus. Je eerste proefles is gratis. Daarbij kun je je per hele maand uitschrijven. Dus heb je na enkele maanden het gevoel dat yoga niet bij je past; stuur dan een mail naar info@puresilence voor de 5de van de maand en je abonnement wordt stopgezet per 1ste van de volgende maand. Ook kun je gebruik maken van onze 10 weken-strippenkaart, deze kaart is 10 weken geldig waarin je 10 lessen kunt volgen. Deze strippenkaart kost € 125,00.

Ik ben beginner, in welke les kan ik dan starten?

Als beginner kun je starten in een van onze Mysore lessen, ook ben je van harte welkom in onze Yin yoga lessen: lesrooster.

Ik werk onregelmatig. Kan je switchen in lessen?

Ja, dat kan. Bij inschrijving geef je aan in welke les je verwacht het meest aanwezig te zijn. Deze plek is dan gereserveerd voor je. Kan je een week niet op deze dag dan ben je vrij om te kijken welke les je graag wilt volgen. Mensen die staan ingeschreven in een les hebben alleen voorrang.

Heb ik een eigen yogamatje nodig?

Als je een fijne eigen yogamat hebt, neem die dan mee. Heb je geen yogamat dan krijg je tijdens je proefles een mat van ons te leen. Wanneer je je besluit in te schrijven dan ontvang je je eigen yogamat.

Kan ik mij bij Pure Silence omkleden?

Ja, we hebben een kleedkamer voor mannen (yogi’s) en een kleedkamer voor vrouwen (yogini’s) beiden met douche.

Kan ik gemiste lessen inhalen?

Al je je vaste les mist kan je deze op ieder gewenst moment bij een actief abonnement inhalen. We vertrouwen erop dat onze studenten dit zelf bij houden.

Zijn er gevorderden lessen?

Al onze led-lessen zijn gevorderden lessen en op zondagochtend is er een Full Primary Sanskrit count les. Je kunt aan al deze lessen deelnemen na minimaal 10 Mysore lessen. Uiteraard kun je als gevorderde op je eigen niveau meedoen in de Mysore lessen. Al onze Mysore docenten beoefenen zelf minimaal de volledige eerste serie.

Wat is het verschil tussen Ashtanga- en Yin yoga?

Wij geloven in de kracht van Ashtanga yoga, Yin Yoga is een mooie aanvulling op deze practice.
Kijk hier voor meer informatie over de lesstijlen: Ashtanga yoga & Yin yoga

Ik heb een blessure

Overleg met behandelend arts of fysiotherapeut over het volgen van yoga lessen bijvoorbeeld na een operatie, ernstige ziekte of chronische klachten. Bij aanvang van de les(sen) licht de docent(e) in. Heb je een langdurige blessure, kan je geen lessen volgen en ben je lid bij Pure Silence neem dan even contact op via info@puresilence.nl.

Help, ik ben zwanger

Starten met Ashtanga yoga wordt afgeraden bij een zwangerschap. Ben je zwanger en volg je al enige tijd lessen, dan ben je van harte welkom. Als je zwanger bent en je hebt geen yoga ervaring ben je welkom in onze Yin lessen. Wil je graag advies? Neem dan even contact op via info@puresilence.nl.

Ik wil mij uitschrijven

Stuur een mail naar info@puresilence.nl met uitschrijving. Opzeggingen die binnenkomen voor de 5de van de maand worden beëindigd per de 1ste van de komende maand.

ZIN IN EEN PROEFLES? SCHRIJF JE GRATIS IN