Pieter van der Putten

teacher-pieterIk heb inmiddels meer dan acht jaar ervaring met yoga. In eerste instantie werd ik aangetrokken door het uitdagende fysieke aspect. Maar yoga is niet alleen een puur fysieke activiteit, yoga heeft ook een meditatieve kant. Ik heb ontdekt dat yoga waardevol kan zijn in je dagelijkse leven.

 

Door de jaren heen heb ik diverse workshops en retreats gevolgd bij verschillende teachers. Ik heb van iedereen weer iets nieuws geleerd. Ook heb ik kennis gemaakt met andere vormen van yoga. Voor mij is yoga langzaam maar zeker uitgegroeid tot een levenshouding. Het is een basis geworden in mijn bestaan waar ik telkens op terug kan vallen, het geeft me vanuit mijn kern kracht en vertrouwen in mezelf van waaruit ik in staat ben nieuwsgierig te zijn naar alles om me heen en dingen op me af durf te laten komen.

 

Het is het pad naar eigen innerlijke waarden. Hoewel ik besef dat ik zelf ook nog pas relatief kort op dit pad onderweg ben, zou ik graag mijn kennis willen delen en andere mensen helpen bij het vinden van hun eigen pad.